Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw.

Op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief?

News – Nuclear Trainees Program van ENGIE
News – Nuclear Trainees Program van ENGIE

De ENGIE-groep werft jonge ingenieurs aan

De rekrutering van de 13de lichting van het Nuclear Trainees Program – Junior is begin februari van start gegaan. Dit jaar werven de verschillende entiteiten van ENGIE (waaronder ENGIE ELECTRABEL, SYNATOM, TECNUBEL, TRACTEBEL en TRANSNUBEL) jonge ingenieurs aan die hun teams zullen versterken met het oog op de voortzetting en verdere ontwikkeling van hun nucleaire activiteiten en projecten.

Ontdek enkele portretten van trainees

13e "Nuclear Trainees Program" gaat van start

ENGIE beschikt momenteel over ongeveer 9 000 medewerkers met specifieke nucleaire competenties. Om die cruciale kennisbasis te behouden, te ontwikkelen en te transformeren, is het beheer van die talenten van essentieel belang.

Het is precies met het oog daarop dat ENGIE nu al 13 jaar het "Nuclear Trainees Program" organiseert. Dit rekruterings- en opleidingsinitiatief biedt pas aangeworven junior engineers de gelegenheid hun algemene kennis van kernenergie bij te spijkeren en een hecht intern netwerk uit te bouwen.

Zo kunnen ze onder andere kennismaken met de nucleaire activiteiten van de groep en een traject ‘op maat’ volgen met afwisselend theoretische opleidingen en projecten op het terrein.

Dit jaar zal een veertigtal jonge ingenieurs uit de zogenaamde “Track 13” van het Nuclear Trainees Program worden gerekruteerd. Vanaf september 2018 zullen ze het opleidingsprogramma volgen dat meer dan 400 uur opleiding in Frankrijk en België omvat, à rato van één week per maand.

Voor meer informatie en online inschrijvingen tot 01.06.2018: bezoek de website.

Sleutelwoorden bij dit artikel

Dit kan u ook interesseren…

Nucleair Forum: wie zijn wij?

Het Nucleair Forum verenigt het merendeel van de ondernemingen en instellingen die actief zijn in de toepassingen van kerntechnologie. Het Nucleair Forum wil de referentie bij uitstek zijn over kerntechnologie, zowel voor de pers, voor de beleidsverantwoordelijken als voor het grote publiek. Ontdek meer